Home

Rytterknægten avis

Bornholms Tidende er den eneste avis på Bornholm. Nyheder udgives hele døgnet på tidende.dk. Chefredaktør er Søren Christense Rytterknaegten.dk is tracked by us since January, 2015. All this time it was owned by Bornholms Tidende, it was hosted by Zitcom A/S.. Rytterknaegten has a decent Google pagerank and bad results in terms of Yandex topical citation index Rytterknægten is the highest point on the Danish island of Bornholm at 162 metres (531 ft) above sea level. The bierg is situated on a wooded bedrock of gaiter formations in the middle of Almindingen forest. Aakirkeby is located about 5 kilometres (3.1 mi) to the southeast Bliv abonnent på Bornholms Tidende's papir avis eller på vores e-avis, som giver dig alle nyhederne hurtigt samt mulighed for at søge i arkivet. Køb online og få adgang straks efter din betaling

Seneste uges nyheder » Ugeavisen Rytterknægten - Bornhol

Vesterbro, Lørdagsavisen Køge, Midtsjællands Avis/Heden, Nørrebro/Nordvest Bladet, Roskilde Avis Onsdag, Roskilde Avis Weekend, Rudersdal Avis, Rudersdal Avis Weekend, Rødovre Lokal Nyt, Sydkysten Weekend, Ugebladet Hørsholm, Ugebladet Weekend, Uge-Nyt Fredensborg, Ugeposten Gribskov (tidl Lokale nyheder om Ugeaviser på Sn.dk. Følg nyhederne fra 29 kommuner på Sjælland. Læs også politirapporten, debat, sport, oplevelser og din e-avis Lokale nyheder om Sorø på Sn.dk. Følg nyhederne fra 29 kommuner på Sjælland. Læs også politirapporten, debat, sport, oplevelser og din e-avis Har du endnu ikke fået infoavisen om muligheder og konsekvenser for at blive selvforsynende med grøn el i 2025, så hold øje med Rytterknægten i morgen. I midten af avisen finder du fire siders tillæg om emnet

Bornholmske dagblade: Avis. Folkevennen. Rytterknægten. Tidende. Dagblad. Bornholmeren . Medier. 1828: Borringholms Avis. (Højre avis) Bornholms ældste avis. Blev. Soro Avis - 2019-05/14 Beklager, publikationen kan ikke vises. Download publikationen. Det kan skyldes: At brug af JavaScript er slået fra i browsere Et eksemplar af det første nr. af den første bornholmske avis Bornholms kongelig allernaadigst priviligerede Avertissements-Tidende af d. 2. august 1828. Skænket af fhv. gårdejer Marcus Vibe, Lille Eje, Poulsker pr. Nexø. Indglaset og indrammet i en træramme på museet. Muligt at læse avisen på begge sider. Oversigt over bornholmske. highest geographical point of Bornholm. This page was last edited on 15 February 2019, at 08:05. All structured data from the main, property and lexeme namespaces is available under the Creative Commons CC0 License; text in the other namespaces is available under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License; additional terms may apply

Nyheder fra Bornholm » Bornholms Tidend

  1. dingen til Ekkodalen. Annette vores klasselærer blev lidt nervøs, da nogle af børnene kom langt ud på de skarpe og stejle klipper. For mange år siden var der en dreng på 18 år, som faldt ned oppe fra en klippe og han døde
  2. Bornholms Tidende Digital avis Rytterknægten. Avistillæg Bolig Boligavisen Bil & Båd Mode Uddannelse & Job Fest Jul Rejse Erhverv. Turiste
  3. Rytterknægten, Ekkodalen og Dueodde! Onsdag var vi ved Dueodde strand, hvor der var meget blødt sand. Så kørte vi til Rytterknægten og derefter gik vi hen til Ekkodalen! På Dueodde kan man se en helt vild smuk strand. Ved Rytterknægten kan man komme højt op og se en dejlig udsigt
  4. Af spidskandidat for SF, Karina Lorentzen, Sindalvej 4, 6000 Kolding og Nils Sjøberg, folketingskandidat for Radikale Venstre i Syd- og Sønderjylland, Rytterknægten 6, 6000 Kolding. Der har aldrig været så mange fattige børn i Danmark som nu. Efter blot ét år med kontanthjælpsloftet er der kommet 12.000 flere fattige børn i Danmark
  5. Vorup-Kristrup Ugeavis Rytterknægten DR TV Avisen Aalborg Kristne TV Vraa og Omegns Avis Svaneke Avis DR2 Deadline 22:30 Airport TV Århus Onsdag TV/Midt/Vest ANTV Århus Stiftstidende Radio (Landsdækkende) TV2 Bornholm Bispebjerg lokal-TV Østbirk Avis / Østjydsk Avis Berlingske Tidende Update TV2 Fyn Dan Com-T
  6. De Lokale Ugeaviser . Navn Rytterknægten (Bornholm) Adresse Nørregade 11-1

Rytterknægten » Bornholms Tidend

Dagbladet Information Dagblade BT Dagblade Berlingske Dagblade Weekendavisen Dagblade B.T. metro - National Dagblade B.T. metro - Vest Dagblade B.T. metro - Øst Dagblade Bornholms Tidende Dagblade Rytterknægten Ugeaviser Børsen Dagblade Børsen Magasiner Magasiner Ekstra Bladet Dagblade Test JP-POL 2 Prepress Flensborg Avis Dagblade Aabenraa. Bornholms Tidende udgiver også ugeavisen Rytterknægten. Lokalavisen Bornholm Den nye ugeavis skal hedde Lokalavisen Bornholm, og kommer på gaden den 8. oktober. Flemming Hansen står også bag Lokalavisen Amager og Lokalavisen Østerbro. Lokalavisen Bornholms ansvarshavende redaktør bliver Michael Berg Larsen, oplyser P4 Bornholm. Bjarne Hanse Brædstrup Avis Brønshøj-Husum Avis By & Land, Nordvest Sjælland City Avisen Dalum-Hjallese Avis Den lille avis Den Lille Avis - Sydfyn Den Lokale Avis Bryrup/Them Det Grønne Område Det Grønne Område Weekend Digeposten Din Avis Randers Din Køgeavis 46K Djursland Posten Dragør Nyt Ebeltoft Folketidende Egtved Posten Ekstra Poste Bornholm.nu - den lokale avis » Køkkendag med mode #282,378 (+377%) Bornholm.nu er øens mest besøgte nyhedssite med over 65.000 forskellige læsere pr. måned Bornholms Tidende er grundlagt 1866, og er det eneste dagblad, der i dag udgives på Bornholm. Bornholms Tidende udkommer i ca. 13.000 eksemplarer mandag-lørdag. Avisen udgiver også en gratisavis, Rytterknægten, som udkommer hver onsdag til alle husstande på Bornholm

Rytterknaegten.dk: Ugeavisen Rytterknægten - Bornhol

  1. Midt på Bornholm kan I både kælke og løbe på langrendsski, når der er sne. Her er masser af vandre- og løberuter, og I kan komme forbi Bornholms højeste punkt, Rytterknægten, Ekkodalen og Paradisbakkerne. Vestamager. I Københavns baghave ligger 3000 hektar fladt, fantastisk og fredet natur
  2. Øl fra Svaneke dyster i Kvickly (Rytterknægten) Ølfestival(g) i Kvickly i lørdags (faxe.nu) Ølfestival på fredag i Kvickly (Furesø Avis) Kom til ølfestival(g) i Kvickly (folketidende.dk) Ølfestival(g) i Kvickly (tidende.dk
  3. Du kan leje en bil på Bornholm hos enten Avis, Europcar, Budget Biludlejning, Rønne Autoudlejning og One2Move. 3 seværdigheder på Bornholm, du kan besøge med en udlejningsbil. Mange af Bornholms seværdigheder er naturoplevelser og disse ligger ofte en smule afsides

Aviser, Ugeblade Og Magasiner Kolding - aviser, ugeblade, dagblade, magasiner, brød, dagligvarer, dagligvarebutikker, blomster, kiosker, købmænd, supermarkeder. Nu tager det bare to timer at komme rundt på hele Bornholm. Alle seværdighederne er nemlig samlet i den nyåbnede minigolfpark, der er Nordeuropas største. Fra Rønne havn til øens afkroge og tilbage til Bornholms Lufthavn. Det er konceptet i den nyåbnede Bornpark, der har samlet alle de store. 22. Årg. Oktober - November 2013 Dejlige Svaneke blev selvfølgelig også besøgt på Parkhusets tur til Bornholm d. 12. og 13. september En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuse De fleste annoncører holdt fast i at annoncere i den »gamle« avis Rytterknægten, som udgives af Bornholms Tidende, og som også kunne tilbyde kombiløsninger mellem de to udgivelser. I juni. Løgstrupgården i midtbyen og Rytterknægten på Marienborgvej, som giver tilbud om at være med i et socialt fællesskab omkring genbrugsopgaver, fællesspisning, torsdagscafé, systue, korshærsgudstjenester, sommerlejre, udflugter og andre arrangementer

Rytterknægten - Wikipedi

FYNS AMTS AVIS PODCASTS Læs E-Avisen. Bliv Kunde >> Agnete Damkjær (R),byrådsmedlem, Norgesvej 30, Middelfart og Nils Sjøberg (R), spidskandidat til regionsrådet, Rytterknægten 6, Kolding Vinderup Avis VPA Øboen, Langeland oebolang Lolland-Falsters Folketidende A/S Extra-Posten, Nakskov expnaks Lollands-Posten lolpost Nordfalsters Avis nordf Sakskjøbing Avis saxkjoav Ugeavisen Guldborgsund uavnykf Mediehusene Midtjylland Den Lokale Avis dl

Bornholms Tidende Epaper logi

Brædstrup Avis Brønshøj-Husum Avis . By & Land, Nordvest Sjælland City Avisen . Dalum-Hjallese Avis Den lille avis . Den Lille Avis - Sydfyn . Den Lokale Avis Bryrup/Them Det Grønne Område . Det Grønne Område Weekend Digeposten . Din Avis Randers Din Køgeavis 46K Djursland Posten Dragør Nyt Hobro Avis . Ebeltoft Folketidende Egtved Poste Hotelejer Colberg Bornholms Avis og Amtstidende 1. oktober 1938. I eftermiddags er hotelejer Holger Colberg, Hotel Finnedalen, død på Amtssygehuset efter en operation for en alvorlig blæreli-delse, af hvilken han havde været plaget de sidste par år, og også ved tidligere hospitalsindlæggelser havde søgt helbredelse for af desværre forgæves No. 1 - Argan oil with gold dust and delicate scent . Ude og Hjemme uge 38.pd

Bornholms højeste punkt - Rytterknægten. Fra udkig - stårnet er der en glimrende udsigt over næsten hele Bornholm. Inden turen går tilbage til udgangsstedet, nyder vi vo-res medbragte kaffe og hjemmebag. Gennemføres med minimum 25 personer. Granit- og Stenbrud Formiddagstur Man kan ikke have besøgt Bornholm uden at have be-søgt et. Kirkens Korshærs byarbejde i Randers søger en assistent til Rytterknægten pr. 1.1.03 Rytterknægten er beliggende på Marienborgvej 28, hvor der er genbrugsbutik, café/værested, værksted samt hal med møbler. Vi søger en medarbejder der i fællesskab med afdelingslederen vil skabe en god.

Dødsannonce i Rytterknægten Dødsannoncer

I Randers Kommune kan man møde op og deltage som indsamler fire steder: Løgstrupgården, Vestertorv, Randers - Rytterknægten, Marienborgvej, Randers - Hornbæk Sognegård, Selma Lagerløfs Vej, Hornbæk - Kirkens Korshærs genbrugsbutik, Bredgade 34, Langå Læserbrev: Jeg svigter mine patienter, siger en sygeplejerske i DR's programserie om sundhedsvæsenet. Hun er kun en, som er ved at knække sammen af stress. Patienter må vente på overbelagte stuer. Der kommer hele tiden nye patienter til. Sygeplejersken fra DR er kun et eksempel blandt mange. Når du har besøgt Bornholms og Danmarks østligste punkt, skal du også næsten lægge vejen forbi Bornholms højeste punkt, Rytterknægten. Dette tårn, der er 162 meter høj, ligger midt i et kuperet område i Almindingen, så det kan være en god idé at leje en firehjulstrækker, når du skal køre ad de snirklede grusveje

Aviser Bornholms Tidende Digital avis Rytterknægten. Levering Udebliver avisen Forhandler-liste. uffe holm Jeg har en bekendt, der for halvandet spritkørsel siden spritkørsel sit kørekort knallert spirituskørsel og en promille på over 2. Frakendt retten til at køre knallert i 3 år, samt 1 års alkoholistbehandling og opsyn af. aviS midtUge · rUderSdal aviS WeekeNd · rUm iNteriør deSigN · rUmid.dk · rYtterkNægteN · SaebYfOlkeblad.dk · Sam Sø POSteN · Samvirke · Samvirke.dk · Saxk JøbiNg aviS · SbStv.dk · ScaN diNaviaNø Toggle Navigation. Læs nyheder; For journalister; Ydelser; Priser; Blog; Kontakt; Log ind; England; Sverig har du erfaring fra reklamebranchen, fra magasinbranchen eller fra en avis. Vi vægter dine resultater højere end din uddannelse, men vi forventer, at du bor eller bosætter dig på Bornholm. Du er fyldt med energi. Du er fleksibel, omstillingsparat og ikke mindst nysgerrig. Du har let til smil, er udadvendt og god til at skabe kontakter Create an account or log into Facebook. Connect with friends, family and other people you know. Share photos and videos, send messages and get updates

Bornholmske aviser - Rønne Byarki

lokalavisen Frederikssund: Lokale, regionale nyheder, sport

Bornholmske Samlinger, 40. Bind, register B, Rønne 1966 170 Dagbladet 17-85. Dansk Folketidende 12-40. Den danske Bondestand 17-85. Den frie Borger 23-22, 123. Den Selvstændige 22-23. Folkevennen 23-115, 122 ff., 24-137. KjØbenhavns Nyhedsblad 17-85. Rytterknægten 17-85, 24-137, 171. Østbornholms Avis 20-132, 26-103 Ud over dagbladet producerer dets rotationstrykkeri turistavisen Denne Uges Bornholm og ugeavisen Rytterknægten, der med egne bude leveres til alle husstande i et oplag på 21.000 (Bornholm har knap 40.000 indbyggere). Bornholms Tidendes Fond ejer aktiemajoriteten. For nogle år siden erhvervede Berlingske Media 25 procent af aktierne En af verdens mest avancerede vejrradarer er nu på plads. Fra toppen af et tårn på Rytterknægten, Bornholms højeste punkt, skuer radaren ud over Østersøen, og i løbet af september venter DMI at modtage de første data fra den bornholmske forpost

Flytning af avis - 89

Hjalte Lund Christoffersen, Skippervej 13, Stige, Odense N, 4 år. 29. oktober Emil Møller Hansen, Rolighedsvej 15, Marstal, 12 år. Emil Lund Larsen, Tevlesøvej 1. Rytterknægten (gratis) Sorø Avis (gratis) Stevnsbladet (gratis) Sydsjællands Tidende (gratis) Ugeavisen Guldborgsund (gratis) Ugeavisen Odsherred (gratis Hvis du går og leger med tanken om at dyrke sex under åben himmel, eller i det mindste udenfor hjemmets fire vægge, så er der hjælp at hente på internet Avis Hovedstaden - aviser, ugeblade, dagblade, artikler, bibliotek, biblioteker, bladudgivelser, boghandlere, boghistoriske samlinger, brevsamlinger, bøger, dansk.

Find let det nummer du lige står og mangler. A: Alarmcentral: Tlf. 112 Apotek, Allinge: Tlf. 56 48 00 48 Apotek, Rønne: Tlf. 56 95 01 30 http://www.roenne-apotek.dk Under byarbejdet hører Løgstrupgården i midtbyen og Rytterknægten på Marienborgvej. Begge steder gives der som nævnt tilbud om at være med i et socialt fællesskab omkring genbrugsopgaver, fællesspisning, torsdagscafé, systue, korshærsgudstjenester, sommerlejre, udflugter og andre arrangementer Ekstra Bladet+ Side 9 +Play Magasiner E-avis E-bøger FAQ. der starter og slutter ved tårnet på toppen af Rytterknægten. Her bliver vi virkelig udfordret, både på op- og nedkørslerne.

Læserbrev: Det er glædeligt, at DSB og Deutsch Bahn ifølge de seneste udmeldinger fortsat er indstillet på at forhandle om at få togforbindelsen mellem København og Hamborg til at stoppe i vores landsdel. Det er et skridt i den rigtige retning. Men ord er ikke nok. DSB og Deutsche Bahn giver. Frederiksborg Amts Avis, 22. januar 2013 Alternative løsninger gav markant resultat Rytterknægten Bornholm, 10. oktober 2012 Genbrugsvirksomhed trodser krisen i byggebranchen Jyske Bank TV, 2. november 2012 Papiruld hædret af industrien Frederiksborg Amts Avis, 2. november 2012 Hold varmen med gamle aviser Gør Det Selv Magasinet.

7.10.1856. Udkommer første nummer af avisen Rytterknægten. 8.10.1866. Ankommer Kronprins Frederik til Allinge kl. 10 formiddag (på tilbagevejen fra Rusland til København). Rejste til Rønne og derfra gennem Aakirkeby til Nexø, hvorfra han afrejste samme dag henimod midnat. 9.10.1811 Få flere oplysninger om at arbejde hos Sol over Gudhjem. Tilmeld dig LinkedIn i dag - det er gratis. Se, hvem du kender hos Sol over Gudhjem, udnyt dit faglige netværk og bliv ansa E-avis. Spil Bingo Casino Betting Horoskoper Konkurrencer Rabatkoder SPOTdeal Rejser Shero.dk SKÆRM. Events Services Ekstra Bladet Skole Om Ekstra Bladet Rytterknægten og Døndalen Bornholms avis 1828-1957 Bornholms dagblad 1882-1904 Bornholms socialdemokrat / Bornholmeren 1902 til oktober 1994 Bornholms tidende 1866 og fortløbende Bornholms venstreblad 1912, 1915-16, 1919-20 og 1927 Concordia 1850-51 Den frie borger 1849-50 Folkevennen 1851-56 Nexø folkeblad feb. - nov. 1897 Nordbornholm 1928-29 og 1935-4 7. februar 1945 kom jeg til verden i Virum. Her boede jeg i fire år på Grønnevej. Siden flyttede jeg til daværende Vestre Boulevard - nu H. C. Andersens Boulevard - tæt på Rådhuspladen i København, hvor jeg voksede op i Studenterforeningen. Siden har jeg boet forskellige steder i København.

bornholmeren.d

Nogle steder i Danmark markeres bakketoppe, så man ikke er i tvivl. Tag Himmelbjerget, Skamlingsbanken, Rytterknægten, Aborrebjerg (Møn), Frøbjerg Bavnehøj, Ballebjerg (Samsø) osv. Alle disse steder viser et tårn, en flagstang eller i det mindste en sten eller et skilt, at nu kan man ikke nå højere Rytterknægten 1854. Bindesbøll. Kongemindet blev bygget i 1856 som minde om Frederik 7's besøg i 1851, to år efter grundlovens vedtagelse. Det 12,6 meter høje granittårn blev opført efter tegning af arkitekt M.G. Bindesbøll i 1856. Måtte forhøjes med et ni meter højt jernstativ i 1899, tegnet af sønnen Th. Bindesbøll Rytterknægten, Dueodde Strand og fyrtårnet og Danmarks østligste by, Svaneke. Overalt er der en usædvanlig smuk og varieret natur. Under udflugterne skal vi også spise vores madpakke. Efter dagens program bliver der god tid til at gå en tur på stranden, eventuelt tage ind til Neksø eller den nærliggende fiskerlandsby Snogebæk På Randersvej 532 i Trige er der skudt paintballbaner op, og personen bag Battlearena, som stedet er blevet døbt, er ægte Trige-dreng. Jeg har altid boet i Trige, og gården her blev købt af min oldefar, og når nu jorden ikke bliver brugt ti A contextual identification of home-living older adults' positive mealtime practices : A honeycomb model as a framework for joyful aging and the importance of social factors

Ugeavisen Skive-egnen - din lokale avis! For elever på Højslev Skole har det været en nem og god måde, at få sig et sundt måltid mad, de dage, hvor madkassen ikke REQUEST TO REMOVE Ugeavisen Rytterknægten - Bornhol Bornholms Historie - fra urtid til nutid. 769 Synes godt om. I serien Bornholms Historie - fra urtid til nutid tager TV 2/Bornholm seerne med på en.. En gruppe af Bornholms fremtrædende mænd blev enige om at etablere et rederi med et egnet dampskib til ruten, da bornholmerne blev mere og mere afhængige af kontakt til resten af Danmark. Derfor indrykkede gruppen den 14. november 1865 en opfordring i Bornholms Avis for at skaffe startkapital på 60.000 rigsdaler ved aktietegning. Skibet.

Ugeaviser - Sjællands Nyheder - sn

Michael Abraham Alexander Wolff, Redacteur for Rytterknægten Daguerreotypist og Photograph. A.F.C. Fränkel. Bornholms Avis nr. 43, 29. August: Vitrotypi. (Photographie Portraiter paa Glas) aftages under et kort Ophold heri Byen af Undertegnede i Hotel Østersøen. Frankel. Portraitter paa Papii En maler opdagede for halvanden års tid siden ved en tilfældighed, at der var råd i træværket ved rytterknægten, og en restaurering var påkrævet. I april gik restaureringsarbejdet, som beløber til omkring en halv million kroner, igang, og ifølge kirkeværge Anders Christensen skulle alt være på plads, og stilladser fjernet til søndag

Sorø - Sjællands Nyheder - sn

På plejehjemmet Rytterknægten i Odense, hvor Bitten Christensens 82-årige mor bor, vil der under strejken være et nødberedskab, der sørger for at skifte ble på de ældre og give dem den mest nødvendige pleje. Men ifølge centerleder Lone Høj vil mange af beboerne være afhængige af, at de pårørende kommer forbi og hjælper til 27/03/2019 . To personbiler kørte onsdag kort efter klokken 17 sammen på den sønderjyske motorvej E45 ved Kolding Ø i nordgående retning.-Nogle personer blev kørt til sygehuset med smerter i nakken Den sidste fredag i hver måned hejser månedens fødselsdagsbørn flaget på Skolen ved Havet, mens alle synger fødselsdagssang Det er rigtig fin, gammel tradition helt tilbage fra dengang, det var Lynæs Børnehave der boede her All inclusive All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning

Få rådgivning hos XL-BYG over hele landet. Når du er i gang med et byggeprojekt, har man ofte brug for et godt råd og lidt vejledning. Der er mange faldgruber, og en god rådgivning kan betyde forskellen mellem succes og fiasko Le Rubinsøen Skovhuse Hasle Denm est situé à Hasle. Une connexion Wi-Fi est disponible gratuitement. Cette maison de vacances comprend 4 chambres, un salon ainsi qu'une cuisine entièrement équipée avec un lave-vaisselle et un micro-ondes I denne avis kan du læse om nogle af arrangementerne i årets Kulturuge. Skovly og Trailcenter Bornholm på Rytterknægten. Almindingens hjerte Kun for gæster med Kulturugebadge Jump to navigation Jump to search.

ハミルトン カーキ メンズ 腕時計 Hamilton Khaki Aviation QNE Men's Automatic Watch H76655123。ハミルトン カーキ メンズ 腕時計 Hamilton Khaki Aviation QNE Men's Automatic Watch H7665512 TV 2/Bornholm sender nyheder, reportager og debat fra og om Bornholm hele året til de bornholmske TV-seere. På tv2bornholm.dk leverer TV 2/Bornholm nyheder, billeder, TV-udsendelser, kalender og baggrund til brugere på Bornholm, i det øvrige Danmark og resten af verden

25-årig mand havde både lommerne og bilen fyldt med euforiserende stoffer under køretur i Aarhu En af gangene var i forbindelse med Folkemødet 2015 på Bornholm, hvor regionen lagde beslag på 15 enkeltværelser på Rønne-hotellet Rytterknægten. Værelserne svarede til det antal politikere, som dette år repræsenterede regionen på Folkemødet - hvilket i sig selv for overnatningerne kostede skatteyderne 45.000 kroner Men ifølge lokal vvs-installatør gælder det om at bruge hovedet, inden man går i gang med at tø rørene op. Bragt i bl.a. Lokalavisen Frederikshavn, Sæby Folkeblad, Holstebro Onsdag, Aars Avis, Rødovre Lokalnyt, Hobro Avis, Lolland Falsters Folketidende, Salling Avis, Ugeavisen Odsherred, Vejgaard Avis, Nørresundby Avis, Lokalavisen.

populær: